11 sept t/m 14 sept 2019, evenemententerrein UreterpFoto’s 2019

Vossenjacht

Voor de kinderen stond op woensdagmiddag de welbekende vossenjacht op het programma! Al waren sommige vossen wel erg zomers verkleed, het weer zat ons niet helemaal mee!

Echter mocht dit de pret niet drukken, de vele deelnemers hebben (bijna) alle vossen gevonden en hebben bovenal veel plezier gehad! 🦊

Levend tafelvoetbal en dart toernooi

Dit jaar bleek wederom dat het levend tafelvoetbal een populaire activiteit is, met maar liefst 13 deelnemende teams. Dit toernooi werd gewonnen door de Boerestreek, gefeliciteerd!🎉

Nieuw tijdens deze editie was het darttoernooi, dit bleek met maar liefst 18 deelnemers een succesvolle keuze te zijn geweest. Uiteindelijk ging Willem Bouma er vol trots met de 1e prijs vandoor, gefeliciteerd!

Voorleesochtend

In samenwerking met de scholen hebben Elbrich Hoekema en Letitia de Vries de kinderen vermaakt met de voorleesochtend. Ze vertelden een leuk verhaal en de kinderen reageerden enthousiast.

Ouderenmiddag en klaverjassen

Helaas zijn er tijdens deze activiteiten niet heel veel foto’s gemaakt. Voor de ouderenmiddag hebben we een High Tea georganiseerd. Tijdens de High Tea waren er foto’s aanwezig van het vroegere Ureterp. Bere-interessant!

Ook was er dit jaar een klaverjasmiddag. Er was heel wat animo voor. Er werd dan ook de hele middag door geklaverjast.

Viswedstrijd

Voor de jeugd was er vrijdagmiddag weer een viswedstrijd georganiseerd. Ook hier waren weer veel deelnemers. Anne heeft de viswedstrijd gewonnen met een gevangen prooi van in totaal 34 centimeter!

Survival run

Zoals eerder vermeld waren wij op zoek naar een aantal vernieuwingen! Zo werd er dus een darttoernooi toegevoegd aan het programma en werd de zeskamp achter de tent werd ingeruild voor een heus survivalparcour door een deel van Ureterp. 🔥

Het was een prachtige middag, waarin de vele deelnemers een parcours hebben afgelegd met gevarieerde opdrachten. En wat was het mooi weer! Geniet nog even van de gemaakte foto’s!

De allereerste survivalrun van het zomerfeest te Ureterp werd gewonnen door niemand minder dan “Fietsclub Survival”.